ALLTID FRI FRAKT HANDLA NU, BETALA SEN SVENSKT HANTVERK

KURS I GLASKONST

I kursen ingår 2 dagars handledning, materialkostnad, tillgång till verktyg och verkstäder, lättare förtäring lördag och fika på söndag samt självklart det konstverk du skapar.

Från hanteringen av den heta glasmassan till signeringen av det kalla glaset delar vi med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Som deltagare får du arbeta i team, lära dig olika tekniker och utforma ditt eget verk, med tryggt stöd. Det är en fantastisk upplevelse när glaset tar form i dina händer – ett ögonblick du dessutom får ta med dig hem, fångat i ditt egen glaskonstverk.

Ring oss på 0733 82 25 46, så ses vi på Öland och skapar minnen för livet.

Pris: 1495:- (inkl moms)

WORKSHOP & HYTTA
Vi träffas i ateljén, äter något litet och lär känna varandra. Vi går igenom glasets egenskaper och tekniker inom glaskonsten. Vi berättar vad man kan åstadkomma med glas, hur processen går till och tillsammans förbereder vi arbetet i hyttan. Sen går vi in i hyttan för en hel dags skapande. Med stöd av teamet och oss skapar du ett helt eget konstverk av glas.

SIGNERING & FIKA
Glaset har kallnat över natten och tiden är kommen att plocka ut signera och njuta av glaset och ditt konstverks unika egenskaper. Vi avslutar med att fira alla nya konstverk med en gemensam fika.

KURS I SMYCKESKONST

I kursen ingår 2 dagars handledning , materialkostnad, tillgång till verktyg och verkstäder, lättare förtäring vid introduktionen på dag 1 och fika på dag 2 samt självklart det smycke du skapar.

Under några kreativa dagar bjuder jag in dig till min glashytta och ateljé för att göra egna smycken i silver och glas. Du arbetar i team, lär dig olika tekniker och fångar din egen design i färg och form. Det är en fantastisk upplevelse att bära sitt eget uttryck runt halsen eller på handen. Som ett löfte till dig själv att aldrig glömma vem du är.

Ring oss på 0733 82 25 46, så ses vi på Öland och skapar minnen för livet.

Pris: 1195:- (inkl moms)

WORKSHOP & HYTTA
Vi träffas i ateljén, äter något litet och lär känna varandra. Jag introducerar och går igenom material & verktyg. Sedan är det dags att påbörja arbetet med att skapa av egendesignade smycken under trygg handledning av mig.

SIGNERING & FIKA
Vi avslutar med att fira alla nya smycken med en gemensam fika.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.