Skapa i glas & SILVER

Robert Oldergaard håller kurser hela sommaren för dig som vill lära dig lära dig
glasblåseri, glas- och smyckeskonst. Välkommen med din anmälan!

KURS i GLASKONsT

I kursen ingår 2 dagars handledning, materialkostnad, tillgång till verktyg och verkstäder,
lättare förtäring lördag och fika på söndag samt självklart det konstverk du skapar.

Under några härliga sommardagar 2015 har jag bjudit in glasmästare och konstnär Jon Beyer till min hytta på gården. Då håller vi kurser tillsammans för alla som är nyfikna på att skapa i glas. Från hanteringen av den heta glasmassan till signeringen av det kalla glaset delar vi med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Som deltagare får du arbeta i team, lära dig olika tekniker och utforma ditt eget verk, med tryggt stöd av mig och Jon. Det är en fantastisk upplevelse när glaset tar form i dina händer – ett ögonblick du dessutom får ta med dig hem, fångat i ditt egen glaskonstverk.

Skicka in din anmälan eller ring mig, så ses vi på Öland i sommar.

PRIS

1495:- (inkl moms)

LÄS MER

Kursdatum 2015

JUNI: 6-7, 13-14, 27-28
JULI: 18-19
AUGUSTI: 15-16


 Lördag 10.00 – 15.00 WORKSHOP & HYTTA Vi träffas i ateljén, äter något litet och lär känna varandra. Jag och Jon går igenom glasets egenskaper och tekniker inom glaskonsten. Vi berättar vad man kan åstadkomma med glas, hur processen går till och tillsammans förbereder vi arbetet i hyttan. Sen går vi in i hyttan för en hel dags skapande. Med stöd av teamet och oss skapar du ett helt eget konstverk av glas.
Söndag 11:00 SIGNERING & FIKA Glaset har kallnat över natten och tiden är kommen att plocka ut signera och njuta av glaset och ditt konstverks unika egenskaper. Vi avslutar helgen och firar alla nya konstverk med en gemensam fika.
 
INTRESSEANMÄLAN

GLASKURS 2015

Tack för din intresseanmälan. Skriv in ditt namn och telefonnummer och hur många ni är som vill komma samtidigt. Glöm inte att ange de datum du är intresserad av.

Ladda ner PDF

KURS I SMYCKESKONST

I kursen ingår 2 dagars handledning , materialkostnad, tillgång till verktyg och verkstäder, lättare förtäring vid introduktionen på lördag och fika på söndag samt självklart det smycke du skapar.

Under några kreativa dagar i vår och sommar bjuder jag in dig till min glashytta och ateljé för att göra egna smycken i silver och glas. Du arbetar i team, lär dig olika tekniker och fångar din egen design i färg och form. Det är en fantastisk upplevelse att bära sitt eget uttryck runt halsen eller på handen. Som ett löfte till dig själv att aldrig glömma vem du är. Skicka in din anmälan via mail eller ring mig, så ses vi här på Öland och skapar minnen för livet.

PRIS

1195:- (inkl moms)

LÄS MER

Kursdatum 2015

APRIL: 11-12, 18-19
JUNI: 2-3, 23-24
JULI: 4-5
AUGUSTI: 1-2, 29-30


 Lördag 10.00 – 14.00 WORKSHOP & HYTTA
Vi träffas i ateljén, äter något litet och lär känna varandra. Jag introducerar och går igenom material & verktyg. Sedan är det dags att påbörja arbetet med att skapa av egendesignade smycken under trygg handledning av mig. 
Söndag 11:00

14.00
SIGNERING & FIKA
Vi plockar ut de färdiga produkterna ur smyckesugnarna och lär oss att efterbearbeta, utforma och signera våra verk. Vi avslutar helgen och firar allas vackra smycken med en gemensam fika. 
 
INTRESSEANMÄLAN

SMYCKESKURS 2015

Tack för din intresseanmälan. Skriv in ditt namn och telefonnummer och hur många ni är som vill komma samtidigt. Glöm inte att ange de datum du är intresserad av.

Ladda ner PDF

Bo bekvämt i närheten, kom utvilad till kursen!

Hör av dig!

Skicka mig ett mail, så hör jag av mig så fort jag kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search